Wikier

Tjenester og...

Læringsareal til varierte undervisningsformer

English version: Rooms for varied and flexible teaching and learning

Læringsareal med stoler, bord, skjermer og tavle

Læringsareal til varierte undervisningsformer

NTNU har flere læringsareal spesielt tilrettelagt for varierte undervisningsformer. På denne siden finner du informasjon og oversikt over rom som er spesielt tilpasset studentaktiv undervisning, flercampusundervisning og rom som er reservert til samlingsbasert undervisning fordelt på NTNU sine campuser.


Studentaktiv undervisning

Studentaktiv undervisning vil si at studentene er mer aktive i selve læringsprosessen, enn ved tradisjonell formidling. Eksempler på dette kan være gruppearbeid, samarbeid og diskusjon.

Denne oversikten viser læringsareal som er spesielt utformet for studentaktiv undervisning. Det vil si at de har en større grad av fleksibilitet som bord og stoler med hjul, gruppebordoppsett, tilpasset digital infrastruktur, eller whiteboards.

NTNU har i tillegg mange ordinære læringsareal med flatt gulv og fleksibel møblering som også kan brukes til studentaktiv undervisning.


Flercampusundervisning

Flercampusundervisning betyr at studenter ved ulike campus kan delta digitalt i undervisning samtidig. Disse læringsarealene er utstyrt med Zoom Rooms.


Samlingsbasert undervisning

Med samlingsbasert undervisning menes det at undervisning er konsentrert i en periode, og ikke gjennomgående i semesteret. Læringsarealene kan for eksempel bookes i timesbolker bestemte dager.


Læringsstøtte

Tips og inspirasjon: God pedagogikk i studentaktive læringsareal

Pedagogisk opplæring og spørsmål: Ta kontakt med Excited (Gabrielle Hansen) eller SEED (Guri Sivertsen Korpås)

Teknisk hjelp: Ta kontakt med Orakeltjenesten

Teknisk opplæring: Ta kontakt med Seksjon for læringsstøtte via NTNU Hjelp

Rom til undervisning: Datagrunnlag til undervisning meldes inn via TP: Grunnlagsdata

Det kan også reserveres rom til annet bruk tilknyttet NTNU.

Child Pages (3)

  • God pedagogikk i studentaktive læringsareal

    Table of Contents [-] Aktive studenter i attraktive areal Hva bør du tenke på i forkant? Tips og råd til gjennomføringen Aktive studenter i attraktive areal Som underviser kjenner du deg kanskje...

  • Rom tilrettelagt for samlingsbasert undervisning

    Samlingsbasert undervisning vil si at undervisning er konsentrert i en periode, og ikke gjennomgående i semesteret. Rommene kan for eksempel bookes i timesbolker bestemte dager. English version:...

  • Rom tilrettelagt for studentaktiv undervisning

    Denne oversikten viser rom som er spesielt utformet for studentaktiv undervisning. De har en større grad av fleksibilitet som bord og stoler med hjul, gruppebordoppsett, tilpasset digital...