Wikier

Studentweb

På Studentweb finner du viktig informasjon om studiet ditt. Det er også her du semesterregistrerer deg og oppretter fakturaen for semesteravgiften.

English version - Studentweb.

Ser du etter noe annet? Temaside om å planlegge studiet

 Logg inn på Studentweb

Slik logger du deg på som ny student

Du logger på Studentweb med brukernavnet og passordet ditt (Feide innlogging). Hvis du ikke har fått brukernavn av oss ennå, eller du er en tidligere student, kan du bruke fødselsnummeret ditt (elleve siffer) og PIN (4 siffer) eller ID-Porten.

Har du glemt PIN-koden, kan du få en ny på e-post. Trykk «Send PIN-kode på e-post» på innloggingssiden til Studentweb, og skriv inn fødselsnummeret ditt, så sender vi deg en ny PIN-kode.

Dette kan du gjøre på Studentweb

På Studentweb kommer du til å

På Studentweb kan du også

 • endre person- og kontaktinformasjonen NTNU har på deg
 • finne studentnummeret ditt
 • bestille bekreftelse på at du er student
 • endre PIN-koden din
 • velge hvor du vil bruke stemmeretten din i Studentvalget ved NTNU

Vi hjelper deg i gang

Har du spørsmål om studiene dine, kan du kontakte studieveilederen eller studiekonsulenten til programmet ditt. Hvis du har andre spørsmål rundt studielivet eller NTNU, kan du sende en e-post til kontakt@aud.ntnu.no.

Sikkerhet

Studentweb er en kryptert tjeneste. Det vil si at de opplysningene du skriver inn, blir ikke sendt i klartekst, men kodet til en uforståelig tekst som ikke kan leses av andre. Her finner du personvernerklæring for Studentweb.

Relaterte sider

Child Pages (3)

 • Opptak til adgangsbegrensede emner

  Adgangsbegrensede emner er emner med begrenset kapasitet hvor studenter som har meldt seg innen gitt frist konkurrerer om opptak på bakgrunn av karaktersnitt av avlagte emner ved NTNU. Kun...

 • Semesteravgift og registrering

  Semesteravgiften er en lovpålagt avgift til Studentsamskipnaden (Sit) som alle studenter må betale. Semesteravgiften for høsten 2024 har økt til 700 kroner. Pengene finansierer blant annet...

 • Utdanningsplan

  Utdanningsplanen er en gjensidig avtale mellom deg og NTNU, som brukes til å planlegge hvilke emner du skal ta på studieprogrammet du går på. Hold den oppdatert, for vitnemålet ditt blir laget på...