Wikier

Studieveiledere...

Studentmentorordningen og LOS-tjenesten – Medisinstudiet – MH

Studentmentorordningen

Studentmentorordningen for medisinstudentene er en samtaleordning av eldre medisinstudenter for yngre studenter på studiet.

Studiehverdagen på medisinstudiet er både givende og krevende, og noen ganger kan det være fint å ta en samtale med medisinstudenter som har kommet lengre i studieløpet. Studentmentorene har erfaring fra studiehverdagen på medisinstudiet, og tilbyr lavterskelsamtaler som omhandler studiehverdagen, det psykososiale studiemiljøet og andre spørsmål som omhandler livet som student på medisinstudiet.

Studentmentorene er tilgjengelig for samtaler etter avtale for studenter i første, andre og tredje studieår.

Studentmentorene har taushetsplikt.

Kontakt

Ta kontakt på studentmentorer@mh.ntnu.no

Vi ser frem til å møte dere!

Studentmentorer studieåret 2023/2024

Marthe Barstad
Marthe Barstad
Ingfrid Vestrheim
Ingfrid Vestrheim
Christina Irene Steinsholm Strømme
Christina Irene Steinsholm Strømme
 

LOS-tjenesten

Medisinstudiet skal forberede deg til å bli lege en dag. Kanskje tenker du av og til – hva innebærer legeyrket egentlig? Kommer jeg til å tåle ansvaret og presset? Klarer jeg å ta imot den gode tilbakemeldingen, men også kritikken som vil komme? Hva går egentlig legeyrket ut på og hva kan jeg velge senere? Er legeprofesjonen riktig for meg? 

Lege-og-student-tjenesten (LOS) består av mannlige og kvinnelige leger. De tar gjerne imot studenter som ønsker en samtale, uansett om du er usikker på om du passer til legeyrket, eller om du bare lurer litt på hvilke muligheter du har. Denne samtalen vil forhåpentligvis gi svar på mange spørsmål, og dersom du har behov for flere samtaler, vil LOS-legen og studenten sammen bli enig om dette. LOS-legen har taushetsplikt. 

Kontakt

Ta kontakt med oss i Enhet for legeutdanning, så ordner vi en avtale med en av LOS-legene: medisinstudiet@mh.ntnu.no

Er du usikker på om samtalen med LOS-legen er det rette for deg, kan du også snakke med en studieveileder i Enhet for legeutdanning først. Sammen kan vi finne ut hvem som kan hjelpe deg videre.