Wikier

Innsida

Snarveiene på Innsida

På Innsida kan du legge snarveier til tjenester og innhold som du bruker ofte. Dermed har du tilgang til dem uansett hvilken maskin du logger deg inn fra. I tillegg finner du snarveier for din enhet, samt det som er felles for ansatte og studenter.


Hovedside: Alle veiledninger for Innsida | This page in English: The shortcuts on Innsida


Snarveier til større system og tjenester

  • På Innsida startside, desktop: Du finner snarveier til ofte brukte tjenester for hele NTNU i menypunktene For ansatte og For studenter i venstre spalte.
  • På Innsida startside, mobil: I bunnmenyen under Meny.
  • På Innsida tema- og wikisider: I toppmenyen, se ekspempel på https://i.ntnu.no/.

Personlige snarveier og snarveier for din enhet

På startsida di på Innsida kan du lage egne snarveier, samt bruke snarveier spesifikt for din enhet. Disse finner du sammen med ekstra snarveier for ansatte i høyre spalte (desktop) og under Snarveier nederst på mobil.

  • Mine: Klikk på blyantikonet ved snarveiene. Her kan du legge inn, redigere og slette snarveiene dine. På mobil har du snarveiene lett tilgjengelig nederst i menylinjen når du logger deg på Innsida.
  • Enheter: Under lenken Enheter vil du finne snarveiene til viktig innhold og tjenester spesifikt for de enhetene du er registrert som medarbeider på. Hvis du har forslag til lenker, eller oppdager feil i lenken – ta kontakt med kommunikasjonsmedarbeider ved din enhet, eller fakultet/avdeling.
  • Felles ansatte: Her finner du lenker til ulike system og tjenester som er jevnt i bruk av ansatte. Dette er et supplement til samlingen av de aller mest brukte system og tjenester, som du finner ved å klikke på For ansatte i venstre meny på Innsida, eventuelt i Meny som ligger i bunnmenyen på din mobil når du logger deg inn på Innsida.
  • Felles studenter: Her finner du snarveier til flere system og tjenester som er spesifikke for studenter. Disse snarveiene er et supplement til de aller mest brukte system og tjenester for studenter, som du finner ved å klikke For studenter i venstre meny på Innsida, eventuelt i Meny som ligger i bunnmenyen på din mobil når du logger deg inn på Innsida.

* Lenkene besluttes av Kommunikasjonsavdelingen i dialog med relevante enheter. Meld inn forslag eller feil via NTNU Hjelp.

For administratorer

Hver overordnede enhet vil ha minst én snarvei-administrator som kan legge inn lenker for alle enhetene i linja (eks. fakultet og instituttene som hører til). Informasjon for administratorer.

Kontakt

Har du spørsmål om Innsida? Ta kontakt via NTNU Hjelp.