Wikier

Teknologi og...

Sennheiser MobileConnect

MobileConnect er en innovativ, smarttelefonbasert hørselsassistanse som sømløst forbinder deg og publikummet ditt. Programvaren er installert i mange av NTNUs læringsarealer. Teknologien er koblet til mikrofonene i rommet og universitetets wifi-nettverk, slik at studentene kan lytte til personen som snakker gjennom sine egne hodetelefoner via sin mobiltelefonen eller enhet.

Som underviser trenger du bare å huske å bruke mikrofonen i rommet mens du underviser. Gjør du dette, vil elevene som har nytte av mobiltilkobling kunne koble seg til appen og fortsette å følge undervisningen.

English version: Sennheiser MobileConnect

Hvordan fungerer det?

Videoen her forklarer hvordan teknologien fungerer.

Tilgang

Last ned Sennheiser MobileConnect app fra din mobiltelefon eller enhet for å komme i gang. Appen tar du gjennom tilkobling og hvordan å henge deg på lyd i hvert rom.

Merk: Det er viktig å slå av VPN (Cisco) hvis det er påslått. Når VPN er påslått fungere ikke Mobile Connect. Vi jobber med å løse dette problemet.

Hjelp og støtte

Hvis Sennheiser MobileConnect ikke fungerer i et klasserom, ta kontakt med Orakeltjenesten som yter campusstøtte. Det skal være en etikett med kontakttelefonnummer til lokal støtte på katetret.

For brukere av MobileConnect har Sennheiser-nettstedet noen hjelperessurser og dokumentasjon. MobileConnect-appen hadde også feilsøkingsressurser for brukere.

 

Child Pages (1)

  • Undervisningsrom med Sennheiser Mobile Connect

    MobileConnect er en innovativ, smarttelefonbasert hørselsassistanse som sømløst forbinder deg og publikummet ditt. Programvaren er installert i mange av NTNUs læringsarealer. Teknologien er koblet...