Wikier

Digital...

Læringstreff

Tilbake til Læringsstøtte - for undervisere

Englesk versjon: Læringstreff

Gode ideer og erfaringer blir enda bedre når de deles med andre! Læringstreff er et initiativ fra Seksjon for læringsstøtte med mål om å øke erfaringsdeling og diskusjon rundt pedagogikk og teknologi mellom undervisere.

Læringstreff er et lavterskelforum for undervisere ved NTNU. Sesjonene er åpne for alle ved NTNU som har interesse av å delta.

Hvordan delta i Læringstreff

Følg vår Innsida-kanal «Nytt fra Seksjon for læringsstøtte» for å holde deg oppdaterte på nye Læringstreff. Du kan også finne Læringstreff i Læringsportalen eller arrangementskalender.

Læringstreff er heldigital nå. I fremtiden håper vi å holde Læringstreff fysisk på campus igjen.

Bidrag på Læringstreff

Seksjon for læringsstøtte er alltid på utkikk etter undervisere som har lyst å dele sine erfaringer. Om du har hatt gode erfaringer med et studentaktivt undervisningsopplegg eller i bruk av et digitalt verktøy eller en tjeneste, ta gjerne kontakt med oss gjennom NTNU Hjelp, merk meldingen din med «Læringstreff, Seksjon for læringsstøtte».

Lunsj & lær

Lunsj & lær er en serie webinarer som kjøres en gang hver semester, hver serie har en tema som tas opp gjennom bidrag fra undervisere og
NTNU-ere. Lunsj & lær er Læringstreff sin mer uformelle lillesøster – her møtes vi digitalt, over matpakka, for å høre om ulike arbeid, ideer, tanker og erfaringer innen området digital undervisning.

Ressurser fra tidligere treff

Her finner du delt presentasjoner fra tidligere treff.

Medstudentvurdering

bilde av bidragsholdere på læringstreff. Trond Aaberg og Lise Vikan Sandvik.

Ressurser kommer

Kontakt

Hvis du har kommentarer eller spørsmål angående Læringstreff ta kontakt med oss på NTNU Hjelp, merk henvendelsen med «Læringstreff, Seksjon for Læringsstøtte».