Wikier

Tjenester og...

Læringstreff

Temaside: Planlegge og gjennomføre undervisning

English version: Læringstreff

Gode ideer og erfaringer blir enda bedre når de deles med andre! Læringstreff er et initiativ fra Seksjon for læringsstøtte med mål om å øke erfaringsdeling og diskusjon rundt pedagogikk og teknologi mellom undervisere.

Læringstreff er et lavterskelforum for undervisere ved NTNU. Sesjonene er åpne for alle ved NTNU som har interesse av å delta.

Hvordan delta i Læringstreff

Følg vår Innsida-kanal «Nytt fra Seksjon for læringsstøtte» for å holde deg oppdaterte på nye Læringstreff. Du kan også finne Læringstreff i Læringsportalen eller arrangementskalender.

Læringstreff er heldigital nå. I fremtiden håper vi å holde Læringstreff fysisk på campus igjen.

Bidrag på Læringstreff

Seksjon for læringsstøtte er alltid på utkikk etter undervisere som har lyst å dele sine erfaringer. Om du har hatt gode erfaringer med et studentaktivt undervisningsopplegg eller i bruk av et digitalt verktøy eller en tjeneste, ta gjerne kontakt med oss gjennom NTNU Hjelp, merk meldingen din med «Læringstreff, Seksjon for læringsstøtte».

Lunsj & lær

Lunsj & lær er en serie webinarer som kjøres en gang hver semester, hver serie har en tema som tas opp gjennom bidrag fra undervisere og
NTNU-ere. Lunsj & lær er Læringstreff sin mer uformelle lillesøster – her møtes vi digitalt, over matpakka, for å høre om ulike arbeid, ideer, tanker og erfaringer innen området digital undervisning.

Ressurser fra tidligere treff

Her finner du opptak fra tidligere Læringstreff og Lunsj & lær.

Kontakt

Ta kontakt med Seksjon for læringstøtte (SLD) for hjelp eller om du vil bidra i en Læringstreff. Ta kontakt via NTNU Hjelp.