Wikier

Innsida

Brukervilkår - Innsida

Informasjon om IT-reglement, persondata og informasjonskapsler ved bruk av Innsida, NTNUs intranett.


Hovedside: Alle veiledninger for Innsida | This page in English: Terms of use - Innsida


Innsida bruker informasjonskapsler (cookies)

Innsida bruker informasjonskapsler til følgende formål:

  • for å lagre brukerinnstillinger — slik at valgene ikke behøver gjøres hver gang
  • for å håndtere pålogging og sesjoner

Ønsker du å slette enkelte informasjonskapslene eller sørg for at det ikke blir lagret flere, kan du endre innstillingene i nettleseren din, via nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Mer om fremgangsmåte.

NTNU benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

NTNUs IT-reglement gjelder

Bruk av Innsida er dekket av

Innsida spesifikt

Profilsider og personsøk

Alle studenter og ansatte, samt noen gjester, har en profilside på innsida 2.0.

  • Studenter og ph.d.-studenter: Om du er student og har reservert deg mot synlighet i NTNU-søk (gjøres i Studentweb) vil informasjon i din profil ikke være tilgjengelig for andre enn deg selv. Hvis du har ikke reservert deg, dine kontaktopplysninger blir tilgjengelig via intranett søk, men da kun for påloggete NTNU-brukere.
  • Ansatte: Profilsider for ansatte med fastlønn er også synlige for verden på eksternweb (ntnu.no). Du kontrollerer hvor detaljert profilen skal være, utover kontaktinformasjon og tilhørighet som er tilgjengelig i andre systemer. Kun stipendiater som mottar lønn direkte fra NTNU er automatiske regnet som ansatte, mens stipendiater ved partner organisasjoner behandles som ph.d.-studenter. Stud.ass. og Vit.ass. behandles som oftes, som studenter ikke ansatte.
  • Timelønnet oppdragstakere og gjester: Dersom du får en NTNU bruker og blir innvilget tilgang til Innsida som en oppdragstaker eller gjest dine kontaktopplysninger og profilside blir tilgjengelig via intranett søk for påloggete NTNU-brukere.

Kommentarer

Saklig: Kommentarer i Innsida skal være saklige og helst konstruktive. NTNU har en svært høy terskel for å slette innhold, men støtende kommentarer og bilder, t.o.m. profilbilder, blir slettet.

Synlig: Når du bidrar med kommentarer på Innsida vil kommentar alltid navnet ditt synes sammen med en miniversjon av bildet som du har lagt inn på din profilside. Kommenterer du noe som er offentlig tilgjengelig, vil også kommentaren og navnet ditt være offentlig tilgjengelig.

Personlige sider

Startsiden i Innsida, det du abonnerer på, samt dine snarveier (på høyre side) er ikke synlig for verden. Likevel har NTNU rett til å fjerne eller koble ut det som fører til ustabilitet, visningsfeil og eller sikkerhetsrisiko, inklusiv eksterne «feeds» i meldingstjenesten, stiler og kodesnutter du har lagt til i din profil eller i meldinger du har skrevet..

Kontakt

Har du spørsmål om Innsida? Ta kontakt via NTNU Hjelp.

Child Pages (1)

  • Slik kan du slette informasjonskapsler

    De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, Microsoft Edge, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.  Dette kan du overstyre....