Wikier

Zoom...

Zoom - Deaktiver Join before host

Her kan du lese om hvordan du forhindrer deltakere å gå inn i ditt personlige møterom før deg.

English version: Zoom - Deactivate Join before host

Join before host

Hvis du bruker et personlig møterom, er et bra sted å starte å deaktivere alternativet "Enable join before host". Dette forhindrer andre i å bruke din personlige møte-ID uten deg. Følg disse trinnene for å justere denne innstillingen.

  1. Logg på og naviger til Settings i Zoom web portal.
  2. Gå til Schedule Meeting
    Viser "Schedule Meeting" under Settings, Meeting.
  3. Sørg for at Allow participants to join anytime er skrudd av.
    Viser at "Allow participants to join anytime" er skrudd av; den er skruvv mot venstre og er grå.

Se også

Kontakt

Orakeltjenesten kan hjelpe deg hvis du støter på problemer.