Wikier

Programvareprodukter

Microsoft Project

English version – Microsoft Project

Programinformasjon

Microsoft Project 365 er et program brukt til prosjektledelse. Det er utviklet for å hjelpe en prosjektleder i å utvikle en tidsplan, tildele ressurser til oppgaver, spore fremdrift, administrere budsjettet og analysere arbeidsbelastninger.

På administrerte datamaskiner blir Project installert som en del av Office365. For å aktivere Project på NTNU-maskin må du ta kontakt med Orakeltjenesten med begrunnet ønske om å få tildelt lisens.

Les mer om aktivering av Office365.

Lisensinformasjon

Enbrukerlisens: Tilgjengelig for ansatte på administrert datamaskin. Det er til enhver tid kun et begrenset antall lisenser tilgjengelig. Det er ønskelig at man varsler dersom lisensen ikke lenger er nødvendig slik at lisensen kan frigjøres for andre.

Studenter kan finne MS Project Professional på Azure Dev Tools for Teaching, se veiledning i Innsida-artikkelen for Windows for fremgangsmåte (snarvei: aka.ms/type3 om du alt har fulgt veiledningen)

Benyttes av enkelte brukere på NTNU.

Merk at programmet bare kan benyttes til akademisk arbeid (undervisning og forskning) – ikke til inntektsgivende oppdragsforskning.

Last ned/Installer/Kjør:

Leverandørinformasjon

Produsent: Se mer om Project hos Microsoft


Tilbake til programvareoversikt: Flere programvareprodukter| Tema: Programvare

5682 Visninger