Wikier

Rapport om utenlandsopphold - delstudier i utlandet

Informasjon om erfaringsrapporter ved utvekslingsopphold og hvordan man skriver og laster opp denne

This page in English

Se også: Temaside om utenlandsstudier.

OBS! September 2023: Flere studenter har meldt om tekniske problemer ved levering av rapport i databasen. Hvis du har utfordringer, prøv å levere rapport via denne lenken (logg inn med Feide). Hvis det ikke fungerer, lagre en kopi av rapporten din og vent med å laste den opp til IT-avdelingen kan lokalisere og fikse feilen. Manglende rapport vil ikke påvirke utbetaling av stipend.


Skriv rapport om ditt utvekslingsopphold

Gjennom erfaringsrapporten gir du studenter som er i startfasen av sitt utenlandsopphold mulighet til å lese om dine erfaringer.

Vi vet at disse blir lest av mange studenter som planlegger sine reiser, og de gir et godt innblikk i hvordan du som student opplever det å studere utenlands. Vent gjerne med å fylle ut undersøkelsen/rapporten til du har kommet godt i gang med utenlandsoppholdet og kan reflektere over de erfaringene du har gjort deg.

Skriv og lever rapport

Rapporten er utformet som en spørreundersøkelse, så den er enkel å fylle ut. Merk at rapporten må godkjennes av Internasjonal seksjon før den blir tilgjengelig for andre i Rapportdatabasen.

Skriv, lever og søk i rapporter.

Får du ikke levert rapporten?

Sjekk først om du har siste versjon av Java installert på datamaskinen din. Opplever du fortsatt problemer, kan du sende e-post til utveksling@sa.ntnu.no.