Wikier

Mimes Brønn - IT-hjelp for studenter og forskere

(Videresendt fra Mimes Brønn - IT-støtte for ph.d.-er)

Mimes Brønn er en del av NTNU IT Forskningsstøtte, og er en tjeneste for studenter og forskere som trenger hjelp med sine prosjekter.

English version - Mimes Brønn - IT Help for Students and Researchers

Temaside om IT-hjelp | Sider merket med Mimes Brønn


Hva gjør Mimes Brønn?

Mimes Brønn er startet for å hjelpe forskningsprosjekter med å integrere IT inn i arbeidet. Dette kan innebære kodehjelp, konsultasjon eller guiding gjennom NTNU IT. I tillegg har vi en VR-lab i våre lokaler, der vi driver konsultasjon for prosjekter som kan trenge det.

Hvem kan kontakte oss?

Alle med IT-utfordringer i forskningen sin. Om du ikke helt vet hvordan du skal begynne på et prosjekt, om du står fast, eller om du trenger noen gode råd, så kan vi hjelpe deg. Vi kan hjelpe deg med de fleste IT-relaterte problemer, som å feilsøke kode, koble kode sammen med sensorer og andre instrumenter, og generelt hjelpe deg med å finne frem i dagens teknologiske jungel. Kanskje har du ikke så mye erfaring med å skrive kode fra før? Isåfall hjelper vi deg gjerne i gang med å ta i bruk koding i ditt prosjekt.

Mimes Brønn fungerer også som en inngangsportal til NTNU IT Utvikling Forskningsstøtte. Dersom vi ikke klarer å løse problemet ditt direkte, vet vi nemlig hvem vi skal kontakte i NTNUs IT-avdeling for at du skal få best mulig hjelp, raskest mulig.

VRlab

I våre lokaler finner du blant annet en VR-lab, der du kan prøve ulike teknologier og applikasjoner. Vi har flere demoer tilgjengelig som du kan prøve, som omhandler datavisualisering, formidling gjennom 360° videoer, samarbeid i VR og mye mer. Laben er hovedsakelig rettet mot databehandling i VR, men du er velkommen inn til oss uansett hva du lurer på og interesserer deg for.

Kom i gang

Kontakt oss dersom du vil vite mer.

Ansvarlige kontaktpersoner er Anders Christensen og Stein Stendahl.

Besøk oss

Besøksadresse: Geologi-bygget, rom 318, S.P.Andersens veg 15, Trondheim

22069 Visninger