Wikier

English version – ATLAS.ti

Programinformasjon

ATLAS.ti er programvare for kvalitativ analyse av store mengder tekst-, grafisk-, lyd- og videodata. Du finner verktøy for å ordne, sette sammen og administrere materialet på systematiske måter. Om ditt felt er antropologi, økonomi, kriminologi eller medisin, vil ATLAS.ti oppfylle dine kvalitative analysebehov.

ATLAS.ti arbeider med tekstdokumenter i alle større formater, inkludert .txt, .doc, .docx, .odt og .pdf. Den utfør fullt automatiserte søk på tvers av en eller flere dokumenter, automatisk koding og andre semantiske operasjoner for å trekke ut betydningen.

ATLAS.ti arbeider med dusinvis av grafiske- og lydformater (.wav, mp3, .wma, etc.), samt de vanligste videotyper (.avi, .mp4, .wmv, etc.).

Du kan importere data fra Evernote, Twitter og Reference Manager for en litteraturvurdering, eller importer hele undersøkelser for å analysere svar på åpne spørsmål.

Lisensinformasjon

Volumlisens: Tilgjengelig på MS Windows og MacOS X.

Benyttes av ØK-fak og SU-fak.

Merk at programmet bare kan benyttes til akademisk arbeid (undervisning og forskning) – ikke til inntektsgivende oppdragsforskning.

Last ned/Installer/Kjør:

Leverandørinformasjon

Produsent: Se mer om ATLAS.ti hos Scientific Software Development GmbH


Tilbake til programvareoversikt: Flere programvareprodukter | Tema: Programvare

1707 Visninger