Wikier

Telefonkatalog

Telefon - Ofte stilte spørsmål

Her får du svarene på de oftest stilte spørsmålene om telefon på NTNU. Skype for business er fasttelefon for de fleste medarbeidere på NTNU, men artikkelen omfatter de vanligste spørsmål om samtlige telefonløsninger ved NTNU.  

Temaside om telefon | Sider merket med telefon 

Telefonopplysninger

Hvordan finner jeg telefonnummer for ansatte og studenter?

NTNUs personsøk inkludere både ansatte og studenter, men du må være pålogget for å finne studenter. Merk at studentene selv, kontrollere hvor detaljert profilen skal være, og studenter kan reservere seg mot publisering i personsøketjenesten via Studentweb.  Derimot, telfonopplysninger for ansatte er synlige og søkbar på eksterne nettsidene (ntnu.no og ntnu.edu), Innsida, og via NTNUs Skype for Business katalog.

Mine telefonopplysninger er feil/mangler. Hva gjør jeg?

Med unntak av NTNU fasttelefon, du kan rette og tilføye nye telefonnummer i Innsida. Ny fasttelefon og fasttelefon endringer må bestilles via en egen web-skjema.

Jeg har bedt om en endring av NTNU fasttelefon via web-skjemaet.
Hvor lang tid tar det?

Det skal mye til for at en bruker får endret sitt NTNU fastnummer. ​Endringer som blir innvilget kan ta flere dager. 

Hvorfor er mine telefonopplysninger i Office 365/Skype forskjellige enn det jeg ser på ntnu.no og Innsida?

Fasttelefon (Skype for business) og andre telefonnummer du registrerer i Innsida flyter automatisk til andre systemer ved NTNU: inklusiv ntnu.no profilsider, ansattlister, HR-portalen, Office365, Outlook/e-post og BAS.  Du kan oppleve forskjeller:

  • Dersom du endrer kontaktopplsyinger direkte i Office365/Delve.  Manuelle endringer i Delve/Office365 overstyrer synkroniseringsprosessene som holder ting ajour.
  • Dersom du skjuler et nummer via Innsida. Nummer du velger å skjule eksternt blir ikke overført til Office365/Skype for Business.
  • Dersom du har en utenlandske nummer. Utenlandske nummer blir ikke overført til  Skype for Business og Office365.   

St.Olav og MH-fakultet bruker telefonsentral for sykehuslokaler.
Hvordan skal jeg oppdatere mitt telefonnummer?

Nytt eller endret nummer oppdateres via «Min profil» på Innsida. Se egne brukeveiledning for telefon på St.Olav og MH-fakultet dersom du har flere spørsmål.

Jeg er lege og fagperson. Hvordan kan jeg skjule mitt telefonnummer utenfor universitet?

Ansattes telefonnummer skal av prinsipp være synlig ved NTNU, men for en fagperson som også er lege ved St.Olav, kan det være aktuelt å skjule telefonnummeret slik at det kun er synlig for kolleger og studenter som er logget inn på Innsida.  Slik skjuler du telefonnummer. Telefonnummeret ditt fjernes umiddelbart fra din profilside og ansattlister på norske og engelske nettsider, og vil ikke lenger bli overført til Skype for Business og Office365. 

Bruksanvisning

Hvor finner jeg bruksanvisninger for mobiltelefon?

Start gjerne med følgende samleside om Mobiltelefon eller se alle alle sider tagget med mobil.

Hvor finner jeg bruksanvisning for telefon funksjoner og daglig bruk av Skype for Business?

Start gjerne med følgende artikkelen om Skype for business  eller sjekk svarene på de hyppigste stilte spørsmålene om Skype for Business.

Hvor finner jeg bruksanvisning for telefon på St. Olav og MH-fakultetet?

Se egen brukerveiledning for telefon på St.Olav og MH-fakultet dersom du har flere spørsmål.

 

1490 Visninger